Waarom kiest u voor HRM Pool?


HRM Pool heeft verstand van recruitment en HRM. Ons vak is HRM. HRM Pool focust op HRM interim. Als opdrachtgever, als interim-manager of als interim-adviseur heeft u aan HRM Pool dus een volwaardige gesprekspartner. HRM Pool kan bogen op een ruime HRM ervaring in diverse branches, zowel bij de overheid als in de profit sector. Het gaat erom de vraag van de opdrachtgever goed te kunnen inschatten.
Job-Interviewd
Dat lukt pas goed als je echt weet waar het om gaat. Als je dezelfde taal spreekt. En als je daardoor de juiste matching weet te realiseren. HRM Pool is pas tevreden als u dat bent.

HRM Pool biedt ervaren interim HRM-managers en -adviseurs. Onze allround HRM’ers zijn inzetbaar in specifieke branches. Iemand met jarenlange ervaring in het bankwezen of de wetenschap past meestal minder goed in een productiebedrijf. Veel overheidsorganisaties zoeken vaak een interim adviseur die snel kan starten en de specifieke regelingen goed kent. HRM Pool weet dat en houdt daar ook rekening mee.
Niet alleen zijn de tarieven van HRM Pool concurrerend, er wordt ook kwaliteit geleverd. HRM Pool monitort de plaatsing. Is de klant tevreden? Kunnen we de interim-manager of –adviseur helpen?
HRM Pool werkt intensief samen met HRM-consultants en arbeidsjuristen en is daardoor een vraagbaak voor haar mensen. Al is het maar om even te sparren. HRM Pool belegt netwerkbijeenkomsten en is gefocust op ‘development’. Managers en adviseurs van HRM Pool krijgen de mogelijkheid geboden zich verder te ontplooien.